Hasselkrogens Zero

SJCH SUCH Hasselkrogens Zero 
2008.05.01 – 2016.03.08
S39200/2008
u. SJCH SUCH Charleswood Izabelle
e. Knallapportens Elk

Zero var en riktig jaktkompis! Han var väldigt förig, hade en fantastisk kontakt och en unik reviering. Han behärskade samtliga underlag och de sista åren var det fjäll och skogsjakten som tog överhanden. Efter hans jaktchampionat hösten 2011 fick han även visa att han kunde driva klövvilt med härligt skall. Utöver fågel är skjutet såväl rådjur, dovhjort som vildsvin för honom. Å så var han så fantastiskt snäll!

Han erhöll SVK Östras vandringspris i elitklass 2011 samt Kvarnbrantens kennels vandringspris för bästa korthårsvorsteh fält & viltspår.

2012 flyttade Zero till Petter & Gunilla utanför Luleå och fick verkligen leva livet i skogen och på fjället tillsammans med husse och matte! Det blev många härliga jakter och Zero hade en unik uthållighet. Det är få hundar som har så många fåglar på sitt samvete som Zero. På äldre dagar var han den där trogna jaktkompisen som ställde upp för husse i alla väder och var inte sen att haka på när det gällde träning eller jakt. 2014 föddes en jämn och fin valpkull efter Zero och Gruffwe Rijs Chica – Altersundets P-kull, som har visat framgångar såväl jaktligt som på prov och är energiknippen med härliga egenskaper på många sätt. Många jakter och mycket fågel har det blivit för Zero som fick avsluta på topp, med sin och husses bästa gemensamma jaktsäsong! R.I.P älskade Zero!